Konkrete eksempler og enkle og nyttige verktøy til mer lønnsom og effektiv drift ved hjelp av LEAN

sløsing
Skrevet .

Arrangementsdetaljer


15/10/2015 kl. 08:00 - 10:00

Scandic Hotell
Kirkegaten 166, 5525 Haugesund

kr 400,-,- (medlem) / kr 700,-,- (ikke medlem)


Næringslivet merker økt konkurranse, kostnadspress og stadig større krav fra både eiere, ansatte og kunder.

Med konkrete eksempler og enkle verktøy vil du få  innblikk i hvordan bedriften din ved hjelp av Lean-prosesser kan fjerne sløsing og dermed frigjøre tid til verdiskaping.

En rekke virksomheter som har innført Lean  kan vise til målbare og varige resultater innenfor økt produktivitet, kortere ledetid, bedre kvalitet, økt kunde-og medarbeidertilfredshet og reduksjon i kostnader. For å lykkes er det viktig med lederforankring, et langsiktig perspektiv, kultur for kontinuerlig forbedring samt gode verktøy.

Frokostkurset vil  ta for seg følgende temaer:

Hva er Lean / Kontinuerlig Forbedring - Historikk, grunnprinsipper og utvalgte verktøy. Teori og praktiske eksempler
Eksempler fra noen av Norges beste Lean-bedrifter -  Hvilke resultater kan de vise til og hva har de gjort for å lykkes med Lean?
Strategiverktøy -  Hvordan utarbeide en strategiplan – og hvordan sikre gjennomføring

 

Marianne Trollsås Fenger

Dagens foredragsholder er Marianne T. Fenger, senior Manager i Deloitte. Marianne er utdannet siviløkonom med en MSc Operational Research of Economics. Marianne er grunder av LEANovasjon As – og har lang erfaring med Lean fra større og mindre virksomheter innenfor ulike bransjer.

Frokostkurset passer for både nybegynnere og erfarne LEAN-medarbeidere, uavhengig av bransje og størrelse.