Bruce Dickinson flyr selv til Helganes og Haugalandskonferansen

Ugunstige rutetider, slitsomme mellomlandinger og ventetid er ikke noe problem for Bruce Dickinson. Han leier bare et jetfly og flyr direkte til Helganes i forbindelse med Haugalandskonferansen.

Skrevet .

Den profilerte vokalisten fra Iron Maiden er hovedattraksjonen under årets Haugalandskonferanse. For uten å være vokalist et av verdens største heavyrock-band, har han også vært programleder i BBC Radio, aktiv fekter og kommersiell flyger for det engelske flyselskapet Astraeus.

For tiden arbeider Dickinson  med et regjeringsstøttet prosjekt som tar sikte på å skape 1500 arbeidsplasser i Wales innen vedlikehold av fly. Han er også engasjert i luftskip, og har fått  en kontrakt med det amerikanske forsvaret. I tillegg starter han opp en egen flyskole som heter  Real World Aviation for utdannelse av piloter.

Iron Maiden har turnert verden rundt, og  Dickinson har sittet bak spakene i bandets egen Boeing 757 kalt «Ed Force One». I 2008 fløy han til Egypt og hentet hjem 221 britiske turister som hadde strandet etter at reiseselskapet deres gikk konkurs.

Til Helganes flyplass lander Dickinson i et mindre jetfly av typen Eclipse, og flyr videre til London etter endt oppdrag i Haugesund.