Ina L

Humørfylte Ina Lindvik gleder seg til å kokkelere for HN-bedrifter. Gjett hvor…

Skrevet .

Jo, i Garasjebryggeret i Haugesund sentrum 1.november. Markedssjef Simon Nesse Økland stiller med prisbelønte Salma-lakseburgere fra Bremnes Seashore.

Kokk Lindvik, som til daglig jobber i Ungt Entreprenørskap, tar seg av resten. Resultatet blir et forhåpentligvis utsøkt måltid til deltakerne på Næringsforeningens internasjonaliseringsseminar under Nyskapingsuka neste onsdag kveld.

Temaet er «Hvorfor ut i verden- og hvordan?» og arrangementet er myntet på alle som vil lære mer om emnet, og bedrifter som har erfaring eller som er i startfasen av å prøve seg utenlands.

Haugalandet er en av landets store eksportregioner, og stadig flere bedrifter snuser på utlandet. På dette arrangementet etter konseptet «Ten Minutes», blir det anledning til å diskutere, møre og lære i en avslappet og hyggelig atmosfære.

I tillegg til å nyte et smakelig måltid…

Program og påmelding her:

Samme dag og i samme lokaler arrangerer DNB et seminar om finansiering av vekstselskaper, og der bl.a. HN-direktør Egil Severeide er debattleder