rico 2017

-Flink kar han der, sier Jesper Elling og peker på Nils Olaf Osnes. Elling og Ole M. Jensen i selskapet x10 Capital & Computing gikk inn på eiersiden i Rico tidligere i år. Ny Danmark-sjef Jesper Momme ved siden av Osnes.

Rico-gruppen er klar til å  gyve løs på det danske markedet.

Skrevet .

Med mål om 1000 innredninger til håndverksbiler i Danmark i 2018 er lista lagt. Fra hovedkontoret på Nord-Karmøy er det lagt en klar strategi for hvordan nytilsatt direktør i nabolandet, Jørgen Momme skal angripe det nye markedet.

I bedriften Stoffer Retail Solutions i Silkeborg sentralt på Jylland skal produksjonen etableres. Driften skal styres etter en modell som skiller seg litt ut fra den norske, først og fremst ved at innredningene skal serieproduseres og presenteres i en helhetlig «pakke».

-Denne modellen passer godt for det danske marked, og også det øvrige nordiske marked når vi er klar for ekspansjon, sier medeier Jesper Elling

Rico-gründer Nils Olaf Osnes er blitt konsernsjef og holder kontroll på utviklingen. Jan Steffensen (ex Hydro) er ansatt som økonomisjef. Osnes er spent, men trygg på det forarbeidet som er gjort

Vi har store ambisjoner om å bli en sentral aktør i det nordiske marked om noen år, sier Osnes.